FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

När du lägger en beställning på www.greensnassjo.se så godkänner du också våra försäljningsvillkor. Läs igenom försäljningsvillkor innan du bekräftar ditt köp.

Beställning

Vid beställning träffas avtal om köp först när Greens i Nässjö AB bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. Orderbekräftelsen genereras automatiskt och skickas via e-post inom 24h. Vid eventuella felaktigheter i t ex angivande av pris, leveranstid osv. förbehåller vi oss rätten att korrigera detta i efterhand. Kontrollera alltid att din orderbekräftelse stämmer. Beställningar som görs är bindande. Om leveranstid ändras i beställningen kommer du att meddelas om detta snarast möjligt. Om du har lagt en beställning som du vill ändra eller makulera, kontakta oss omedelbart på nassjo@greensfashion.se.

Priser

Priserna anges i svenska kronor (SEK) inklusive moms. Eventuell avgift för frakt och betalavgifter tillkommer. Fri frakt över 500 kr.

Betalning

Kortbetalning sker i samarbete med Klarna. Greens i Nässjö AB lagrar ingen information som rör betaluppgifterna. Vi accepterar VISA, Mastercard och Swish. Inga extra avgifter tillkommer vid betalning med kort. Greens i Nässjö AB har ägande och återtaganderätt till samtliga produkter tills dess att fullständig betalning har mottagits.

Fraktvillkor

Vi erbjuder fri frakt vid beställning över 500 kr. Vid beställning under 500 kr tar vi en fraktavgift på 59 kr. Du kan alltid hämta varor i butiken utan kostnad. I normala fall skickas din beställning inom 1-3 arbetsdagar från det att du fått en orderbekräftelse. Vi skickar beställningarna med Postnord eller DHL.

Vid outhämtat paket som går i retur utgår en avgift på 200 kr för emballage och frakt och returfrakt. Ett outhämtat paket anses inte som ångrat köp.

Byte och retur

Vi har alltid öppet köp i 14 dagar. Detta gäller dock ej beställningsvaror, nedsatta varor, eller produkt som är specialtillverkade för dig som kund.
Innan retur, kontakta oss på nassjo@greensfashion.se. Varan ska ligga i sin originalförpackning och vara oanvänd och i nyskick. Du står själv för returfrakten. Greens i Nässjö AB står för returfrakt och frakt av ny vara vid fabrikationsfel eller om du har fått fel vara. Skicka med din följesedel eller kopia av ditt kvitto för snabbast hantering.

Returadress:
Greens i Nässjö AB
Storgatan 37
571 31 NÄSSJÖ

Om du bor i närheten utav vår fysiska butik går det bra att returnera varan där. Glöm inte att ta med dig ditt kvitto.

Vid köp av beställningsvara eller produkt som är specialtillverkad för dig som kund gäller ej bytesrätt, öppet köp eller ångerrätt.

Reklamation

Greens i Nässjö AB tillämpar Konsumentköplagens reklamationsrätt. Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Anmäl felet inom 3 dagar från mottagandet av varan till nassjo@greensfashion.se. En produkt som vi anser är skadad byter vi självklart ut. Transportskada ska du alltid reklamera hos transportören. Spara emballaget för eventuell reklamation.

För mer information besök konsumentverkets hemsida: www.konsumentverket.se

Garanti

Garanti lämnas i enlighet med konsumentköplagen.

Sekretess och personuppgifter

Se vår Integritetspolicy, du kan läsa mer om här.